Agenda

Details van Winterfair Eext

Titel     Winterfair Eext
Datum 25-11-2017 -
Aanvang 11.00
Omschrijving     Zoals laatst al aangekondigd, is er op zaterdag 25 november vanaf 11 uur,
voor de tweede maal een gezellige Winterfair aan de Schaapstreek in Eext. Inmiddels is de lijst met standhouders bekend, en we hebben maar liefst 22 leuke stands dit jaar! Natuurlijk weer een aantal “vertrouwde” deelnemers uit Eext, zoals o.a. de advocaat van Hilje, Maria en Grietje, Eva’s Winkeltje, Restaurant Rikus. Maar ook nog een aantal nieuwe deelnemers uit Eext hebben zich gemeld, o.a. Marleen Schepers met leuke herfst creaties, Bernice Kruit met heerlijke taarten en cakejes en ook nieuw is een kleuren analyse van Ria Nieuwenhuizen. En nog meer dorpsgenoten doen mee! Kortom een bezoekje is meer dan de moeite waard.
En onder het genot van een kopje koffie, thee of glühwein en versgebakken kniepertjes kan er weer meegespeeld worden met het Rad van Fortuin.
De opbrengst zal net als vorig jaar, naar de Stichting Hulphond Nederland gaan. Eind van de middag zal ook de inmiddels 90 jarige orgel muzikant nog weer een deuntje komen spelen. En de kinderen kunnen uiteraard weer marshmellows roosteren en voor hen is er weer gratis ranja.
Daarnaast zal er ook een Sinterklaas halte zijn, zodat kinderen vanaf de Winterfair ook kunnen opstappen om naar het Sinterklaasfeest te gaan.

Hopelijk tot de 25e november.

Groeten, Johanna Tolsma en Jarna Lanjouw
 
Locatie Schaapstreek 7 Eext

Terug

Agenda

13dec2018
Informatieavond glasvezel in Eext
Dorpshuis Eext
Meer info
15dec2018
Kerstmarkt Onze Winkel
Onze Winkel
Meer info
15dec2018
Blijspel Toneelvereniging Concordia
Dorpshuis Eext
Meer info
   

Bekijk de volledige agendaOntwerp en realisatie:
Hippics Design - Rolde