Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ride, Run & Bike Eext

20 augustus 2022 @ 08:00 - 17:00

Zaterdag 20 augustus 2022
Opgave via de website: psveext.online-inschrijving.com
Yes, eindelijk een evenement waar je samen met je niet-in-paarden-geïnteresseerde vriend of vriendin aan mee kunt doen! Of maak er een gezellig dagje van met je sportieve vader of moeder. Dit keer staan ze niet aan de bakrand naar jou te kijken, maar kunnen jullie samen meedoen. Je hoeft echt geen topsporter te zijn om mee te doen: je kunt lekker op je eigen tempo deelnemen aan de klasse die bij jou past.
Afwisseling
Lekker paardrijden, mtb-en of hardlopen door de prachtige natuur; wie wil dat nou niet? Meedoen aan Ride, Run & Bike is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens goed voor je conditie. Voor je paard is zo’n buitenrit een perfecte afwisseling op de dagelijkse training. Ook voor de hardloper is het anders dan een normale training want zo makkelijk is het nog niet om een paard bij te houden!
Team
Een team bestaat uit een ruiter met een hardloper of fietser. De teams kunnen kiezen uit een onverharde ruiterroute van 5 of 10 kilometer. De routes starten en eindigen bij de outdoor accommodatie van PSV Eext (Boermarkeweg Eext).

Gegevens

Datum:
20 augustus 2022
Tijd:
08:00 - 17:00

Organisator

PSV Eext

Locatie

Boermarkeweg Eext