Nieuwe koeling in Onze Winkel Eext

De koeling staat! En dat hebben we toch maar even samen gedaan! Het voelt als een geluk bij een ongeluk. Doordat de oude koeling stuk ging, hebben we iets prachtigs kunnen realiseren. Daarvoor zijn we iedereen die heeft meegedacht, meegewerkt en bijgedragen enorm dankbaar.

Toen Albert en Wim met het idee kwamen een crowdfunding op te starten, hadden we niet kunnen dromen dat inwoners, ondernemers en organisaties zo massaal achter dit idee stonden. De hulp kwam uit allerlei hoeken. Het werd niet alleen mogelijk een koeling, inclusief motoren te laten installeren, ook de motoren van de vriezer zijn vervangen. Vooralsnog gaat het heel voorspoedig. Het ziet er prachtig uit, minder lawaai én als het goed is zuiniger in verbruik.

Van het Postcode Loterij Buurtfonds ontvingen we naast een heel mooi bedrag ook een appelboom. Omdat wij één van de eerste buurtprojecten zijn die van hen een bijdrage ontvingen, kregen we dit cadeau. Het boompje staat symbool voor alle buurtprojecten die zij willen helpen tot bloei te laten komen. Heeft u een idee waar we deze boom kunnen poten? Laat het ons gerust weten. Het is immers een geschenk aan het dorp.

Namens het bestuur, personeel en vrijwilligers nogmaals heel veel dank!

Share This