Duurzame energie en energiebesparing            

 Wat zou u helpen bij verduurzamen en energie besparen?

Even je telefoon opladen, een douche nemen of het licht aandoen. De aardappels opzetten, de thermostaat wat hoger zetten… Het is allemaal zo vanzelfsprekend dat je er nauwelijks bij stil staat. Alleen als je jouw energierekening betaalt, dan schrik je soms wel even. We weten ook dat fossiele brandstoffen als aardgas, olie en kolen ooit opraken.

Als gemeente willen we graag bijdragen aan een duurzame wereld met minder CO2 uitstoot. Tegelijkertijd is comfortabel wonen en besparen op de energierekening voor onze inwoners ook erg belangrijk. Om deze doelen te behalen, moeten we allemaal de handen uit de mouwen steken door energie te besparen en over te stappen op schone energiebronnen. Daarom willen we graag weten:

Wat zou u helpen bij verduurzamen en energie besparen?

Wat speelt er bij u op dit gebied? Wat vindt u belangrijk? Waar ziet u kansen en mogelijkheden of misschien vooral belemmeringen? Oftewel: wat heeft u nodig om te verduurzamen en energie te besparen?

Enquête

Samen met de Hanzehogeschool Groningen heeft de gemeente Aa en Hunze een enquête opgesteld. De uitkomsten hiervan helpen de gemeente bepalen welke acties het beste passen bij de wensen van de inwoners. Uw antwoorden zijn dus heel waardevol voor ons! Doet u mee?

 

Invullen

Deelname aan de enquête is volledig anoniem. U kunt de enquête online invullen via deze link: enquete .

Liever een papieren vragenlijst? Bel dan naar 14 0592. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Daarnaast gaan studenten de komende twee weken ook de wijken in om inwoners actief te benaderen. Alvast bedankt voor uw hulp!

 

Wilt u alvast aan de slag met energie én geld besparen? Meldt u zich dan aan voor een gratis advies van een energiecoach. Meer informatie hierover vindt u op www.energiecoachaaenhunze.nl.

 

Share This