Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekenmarkt PWA

oktober 13 @ 12:30 - 17:00

Boekenmarkt PWA vrijdag 13 oktober

Van woensdag 4 oktober tot en met vrijdag 13 oktober staat school in het teken van de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema “Bij mij thuis”. De hele week gaan we leuke activiteiten doen rondom het lezen. Ieder jaar wordt de Kinderboekenweek op een leuke manier geopend, hier verklappen we natuurlijk nog niks over. Elke dag komt een ouder voorlezen in de klas, hebben we groepsoverstijgende creatieve middagen, lezen verschillende groepjes kinderen uit groep 7/8 een verhaal voor waarbij zij tegelijkertijd ook een toneelstukje opvoeren én hebben we een leuke afsluiting. Bij deze laatste kunnen we nog wel wat hulp gebruiken.

Op vrijdag 13 oktober hebben we een gezamenlijke afsluiting. Deze start om 12.45 uur in de gymzaal met de finale van de voorleeswedstrijd. U bent van harte uitgenodigd om onze finalisten aan te komen moedigen. Ná de voorleeswedstrijd wordt u uitgenodigd te struinen over onze boekenmarkt. De opbrengt van de boekenmarkt gaat naar nieuwe boeken voor onze schoolbibliotheek.

MAAR: Voor de boekenmarkt zijn wij nog op zoek naar “oude” kinderboeken om te verkopen. Deze kunnen vanaf donderdag 28 september ingeleverd worden op school.

Gegevens

Datum:
oktober 13
Tijd:
12:30 - 17:00

Organisator

PWA school

Locatie

PWA school