Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis reanimatiecursus HartVeilig Eext

maart 20 @ 19:00

Dorpsbelangen Eext organiseert in samenwerking met HartVeilig Eext een reanimatie + AED cursus voor de inwoners van Eext.
Bij een reanimatie zijn naast voldoende 24/7 bereikbare AED’s voldoende oproepbare burgerhulpverleners net zo belangrijk. Iedere burgerhulpverlener heeft met succes een reanimatie + AED cursus gevolgd. In geval van een reanimatie zijn de burgerhulpverleners veelal eerder aanwezig bij het slachtoffer dan de gealarmeerde hulpdiensten. De eerste 6 minuten zijn van levensbelang!
Volg in 1 avond een GRATIS reanimatie cursus en meld je aan als burgerhulpverlener!
Om ook in de komende jaren een dekkend reanimatie netwerk in Eext te hebben zijn wij op zoek naar burgerhulpverleners. Met elkaar kunnen we levens redden.
Tijdens de reanimatiecursus leer je hoe je moet reanimeren en hoe de AED werkt. De cursus wordt gegeven door een voormalig ambulance verpleegkundige die hiervoor opgeleid en gecertificeerd is.
Na de cursus verwachten wij dat je je aanmeld als burgerhulpverlener in de app van de Nederlandse Hartstichting (HartslagNU) en dat je jaarlijks één avondje een opfriscursus komt volgen (ook deze zijn dan kosteloos).
De cursus vind plaats op 20 maart om 19.00 in het Dorpshuis. Meld je je daarna aan als burgerhulpverlener in de app van de Hartstichting (HartslagNU) dan zijn er geen kosten verbonden aan je deelname.
Aanmelden? Mail hartveiligeext@gmail.com of bel voor meer informatie met Martijn ten Pas (06-24689931). Meer informatie is ook te vinden op www.hartslagnu.nl
Leuk

 

Opmerking plaatsen
Delen

Gegevens

Datum:
maart 20
Tijd:
19:00

Organisator

Hartveilig Eext

Locatie

Het Dorpshuis