Het GROTE PIETENFEEST van Eext

 

Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, dan vindt het GROTE PIETENFEEST van Eext plaats. De Pieten hebben er heel veel zin in om met jullie te gaan feesten. Er zijn al een heleboel aanmeldingen binnengekomen waar de Pieten erg vrolijk van worden.

Mocht jij je nog niet hebben opgegeven, doe dit dan nog snel voor donderdagavond 19 november via het opgaveformulier of te mailen naar: ilsehendriks1991@hotmail.com Het opgaveformulier is uitgedeeld op de basisschool in Eext en is te vinden in Onze Winkel.

 

Het feest vindt plaats in en achter de gymzaal. Ouders/verzorgers kunnen om 14:00 uur hun kind(eren) afzetten op de parkeerplaats bij de gymzaal, waar de kinderen zich mogen aanmelden bij Ilse en Celine. In verband met de coronaregels zijn toeschouwers helaas niet welkom. Foto’s en filmpjes zullen er natuurlijk worden gemaakt en met de ouders/verzorgers worden gedeeld na afloop.

Het feest is om 17:00 uur afgelopen. Wees als ouder/verzorger niet te vroeg en ook dan is het de bedoeling dat de ouders/verzorgers hun kinderen vanaf de parkeerplaats weer ophalen. De organisatie en de Pieten zullen de deelnemers begeleiden.

Share This