OTR Eext                                     

Dinsdagavond 25 Januari was voor veel mensen een spannende avond, maar zeker ook voor het bestuur van de GP Eext. Wat kan en mag er weer? Kunnen we een OTR organiseren?

Snel bleek dat er weer meer ruimte komt, de horeca ging weer open en ook de mogelijkheid voor het organiseren van buiten evenementen.

Dus groen licht voor de OTR op zondag 13 februari 2022.

In samenspraak met de gemeente Aa en Hunze, kreeg de voorzitter afgelopen donderdag mondeling de toezegging door te gaan met de organisatie. Alle waardering vanuit de GP Eext naar de Gemeente Aa en Hunze.

Nu konden we echt los. We vragen in deze tijd, met alle geldige maatregelen m.b.t Corona, veel van de flexibiliteit van de vrijwilligers. Zij moeten in een nog korter tijdsbestek dan andere jaren, alles op poten zetten en gereed maken. Hierbij nemen we ten alle tijden de geldige maatregelen in acht en iedereen is bereid om zich hier voor de volle 100% voor in te zetten.

Natuurlijk is het ook spannend, want het wordt niet alleen de eerste OTR van het jaar 2022, maar het wordt ook het eerste grote (buiten) evenement in de gemeente. We staan als GP Eext weer op de kaart maar ook onder de loep. Wij willen met elkaar laten zien dat je ook in deze tijd zo’n (groot) evenement kunt organiseren.

Share This