Voor Eext gaat de zon op!
In 2022 is het zover. Het dak van Loonbedrijf Mennega op de hoek van de Gieterstraat en de Hondelweg komt vol te liggen met zonnepanelen. Niet alleen voor eigen gebruik, maar ook voor de rest van Eext (en omgeving).
Inwoners kunnen de zonnepanelen kopen en zo mede-eigenaar worden van het eerste coöperatieve zonnedak van Eext.
Waarom meedoen met Zonnedak Mennega Eext?
Nou, voor jezelf én voor onze planeet! Ten eerste is het een handige oplossing voor als je geen plek hebt voor zonnepanelen op je eigen dak.
Bovendien lever je een mooie bijdrage aan de energietransitie. Ten slotte is het verwachte rendement op je investering een stuk hoger dan de huidige rente op je spaargeld.
Kijk op www.eco-oostermoer.nl voor meer informatie of om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Bestuursleden en meedenkers gezocht!
Actief meehelpen met het veranderen van het dak van Mennega in het eerste coöperatieve opwekproject van Eext? We zoeken nog denkers en doeners die alle plannen op een praktische manier willen vertalen naar het dorp en zijn
inwoners. We zijn ook hard op zoek naar mensen voor het bestuur. Als bestuurslid bepaal je hoe we de energiecoöperatie het beste kunnen opzetten en zorg je ervoor dat genoeg mensen willen meedoen met ons opwekproject.
Krijg jij daar net als wij energie van? Neem dan contact op met Nick Scholte (nick@eco-oostermoer.nl / 06 11005938, graag alleen ’s avonds bellen).
 

Share This