Woningbouw op terrein Lanjouw-Vedder te Eext

Commissie Dorpsbelangen is blij te kunnen vermelden dat er grote vorderingen zijn in het project omtrent woningbouw op het terrein van voormalig bouwbedrijf Lanjouw en het huidige kantoor en werkplaats van Vedder BV. De afgelopen week zijn de omwonenden van dit gebied geïnformeerd en ook de mensen, die zich als geïnteresseerde hebben aangemeld, zijn inmiddels geïnformeerd. Binnenkort zal er een vooraankondiging in De Schakel worden gepubliceerd. Middels dit bericht willen we graag alle inwoners van Eext informeren.

Het is de bedoeling om op deze locatie koopwoningen te bouwen voor starters en senioren. Het project wordt in samenwerking met Commissie Dorpsbelangen Eext uitgewerkt. De ontwikkelaars hebben aangegeven zo veel mogelijk rekening te willen houden met de behoeftes van de geïnteresseerden. We kunnen uiteraard geen enkele garantie geven. Waar het oorspronkelijke plan zich richtte op met name appartementen, is in het huidige plan plaats voor diverse soorten woningen. De woningen die gebouwd worden gaan aan de Beng (Bijna energie neutrale gebouwen) voldoen, zijn levensloopbestendig en ook geschikt voor invaliden.

Alle geïnteresseerden, die zich bij Commissie Dorpsbelangen hebben aangemeld, hebben inmiddels weer een enquête (veelal per email) ontvangen om de behoefte nog beter in beeld te brengen. Voor 9 mei 2021 moet deze ingeleverd zijn bij Erwin Matthijssen. Wanneer u als geïnteresseerde deze onverhoopt niet heeft ontvangen, neem dan contact met Erwin Matthijssen via ErwinMatthijssen@hotmail.com of 06 – 42 66 95 40.
Indien u inmiddels interesse heeft gekregen, maar zich nog niet als geïnteresseerde heeft aangemeld, kunt u ook contact met Erwin Matthijssen opnemen.

Door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om op dit moment een fysieke informatiebijeenkomst te organiseren. Wij hopen dat die mogelijkheid in de komende periode wel ontstaat, maar tot die tijd proberen wij u via de Eextinfo, Facebook en ’t Kraantie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

 

Share This